VIDEO / MIN TASKESAMLING

Hey girls. Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og nyder denne solrige søndag. Som jeg har nævnt før her på bloggen og i mine videoer, kunne jeg godt tænke mig at begynde på at lave flere videoer. Jeg har fået en masse henvendelser fra jer om, hvilke videoer I gerne vil se. Så fedt at I er kommet med så mange foreslag og ideer. Der er mange af jer, som spurgte ind til en video, hvor jeg viser min lille taskesamling frem. Sådan en video har jeg nu fået bikset sammen. Jeg håber, at I synes om den! Endelig kom med ris og ros, da det er noget som jeg godt kunne tænke mig at lave mere af. Og gerne kom med flere ideer og inputs til videoer. Til sidst, så vil I gøre mig en kæmpe tjeneste ved at subscribe min kanal! Rigtig god søndag!

Hey girls. I hope you guys have enjoyed your weekend and are enjoying the sunny Sunday. As I have mentioned before, I really want to make more videos. Lot of you have been written lot of great ideas and inspirations for new videos! Thank you a lot! In this video I am showing of my little bag collection. I really hope you like my video, please let me know. And dont forget to subscribe my channel. That will really make me happy! Enjoy your Sunday, sweeties!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Maria
,
Hvad hedder str. på din LV taske? 😊
MariaKragmann
MariaKragmann,
Min størrelse er 45 😊
nouw.com/mariakragmann
Olivia
,
Hej Maria, Hvad har du givet for dine to Chanel's som du har købt på Vestiairecollective? Og kommer der moms/told oveni når man bestiller fra deres hjemmeside?:-)

Instagram @mariakragmann