TODAY'S LOOK

Blazer from Topshop (similar here), Trousers from Asos (here), Top from Gina Tricot (here), Bag from Gucci and Sandals from Hermés

God aften piger. Ovenover ses dagens outfit. Der har simpelthen været så varmt i København i dag at det næsten ikke har været til at holde ud. Eller nej, vi må jo ikke brokke os. Om få uger banker efteråret sikkert for alvor på døren, og så ønsker vi os tilbage til disse varme sommerdage. Det er bare en smule presset når man har en masse møder man skal rende rundt til og så samtidig se nogenlunde fashionable ud ;-). Dagens outfit er derfor ikke det mest fantastiske look men mere et behageligt et af slagsen. Udover nogle møder fik jeg også tid til at mødes med nogle veninder. Vi fik derfor hygget en masse i solen med noget koldt at drikke og en omgang frokost. I aften står den på pakning, da jeg imorgen smutter syd på igen. Det skal jeg nok snart fortælle jer mere om. God aften!

​Good evening, girls. Above you see today's look. The weather in Copenhagen has been insane today, it is so almost too hot. Actually I should not complain because in two weeks the weather is bad again and the fall has come. The entire day I have been to some meetings and then I have some time to see some of my girlfriends. We ate some lunch in the sun, which was so nice. Now I am going to start packing because tomorrow I am going to the airport again. I will tell you more about the later. Enjoy your evening!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Nadia Holm
,
Jeg ønsker brændende, at vinde Nikon kameraet. Jeg har stor passion for mode og vil elske at kunne tage lækre og højkvalitetsbilleder til brug på de sociale medier. Jeg har en drøm om, selv at komme til at blogge i fremtiden, hvilket et godt kamera vil være fundament for.
🙏🏻

Instagram @mariakragmann