TAPAS NIGHT

Godmorgen sweeties. I lørdags inviterede jeg 3 piger hjem til tapas og hygge. Vi havde sådan en skøn aften med god mad og alt for meget vin. Så meget vin, at vi først kom i seng kl.04.30, haha. Jeg nåede lige at skyde et par billeder af maden og bordet, inden vi gik i gang. Måske I husker vores brune træ spisebord? I så fald har vi solgt det og fået os et nyt. Det nye blev leveret i fredags, men J er i London så vi har ikke fået sat det op endnu. Derfor sad vi ved vores lille "altanbord". Der var ikke meget plads, men det var smadder hyggeligt alligevel!

Nu vil jeg nyde en kop kaffe og gøre mig klar. Senere i dag tager jeg nemlig til Skodsborg sammen med en flok bloggere. Husk, at I kan følge med på min snap, "mariakragmann". God mandag!

Good morning, sweeties. This Saturday I invited 3 girls over for some tapas. We had such a great and fun night with lot of vine - and we went up the entire night, haha. Maybe some of you remember our brown dining table? We have just sold the table and have ordered a new one. Unfortunately the table wasn't ready for this night, so we had to sit around our table from the terrace, haha.

Now I will enjoy a cup of coffee and getting ready. Today I am going to Skodsborg hotel with some other bloggers. Remember to follow my day on my snapchat, "mariakragmann". Have a great Monday!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Helene
,
Hej Maria, hvor er dit fine bestik fra? 😊
MariaKragmann
MariaKragmann,
Hej Helene 😊 årh, jeg ved faktisk ikke hvor de er fra. Jeg har købt dem i en lille interior butik i Göteborg :-/
nouw.com/mariakragmann
Anne Sophie
,
Det ser skønt ud, hvor er jeres hvidvinsglas fra?
MariaKragmann
MariaKragmann,
Hej Anne Sophie 😊 Det var det bestemt også. Vores vinglas er fra Spiegelau 😊
nouw.com/mariakragmann

Instagram @mariakragmann