SWEATSHIRT FOR SPRING

1.HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Foråret står næsten lige for døren og jeg glæder mig så meget til at hoppe i en sweatshirt og læderjakke. Jeg elsker mine mange varme pelsfrakker, men må dog indrømme, at jeg glæder mig til at iføre mig en anelse mindre tøj. Jeg ligger inde med mange seje skindjakker, men mangler en masse sweatshirts til at have under. Derfor har jeg ovenover fundet nogle gode muligheder. Jeg har allerede investeret i sweatshirten nr.3 - hvilket I måske allerede har spottet her på bloggen. Den er jo SÅ cool! Hvis jeg skulle vælge nogle andre favoritter må det blive nr.1 og nr.7. Har I nogle favoritter?

Nu vil jeg lave en stor frugtskål og ellers putte mig ind under tæppet på sofaen og hygge med J. Må I have en dejlig aften, girls!

The spring is near and I have found some sweatshirts that I would love to wear together with all my leatherjackets. I can't wait for some better weather. Above I have found some cool sweatshirts that I would like to wear. I already have the sweat nr.3 - which is SO COOL! Do you have any favorites?

Now I will make some fruit and just relax on the couch with J. Have a nice evening, girls!

xoxo

Synes godt om

Kommentarer

Nadia Kaplan,
1, 4 og 8 er fantastiske :)
Www.neronoir.dk
Satina Wandel,
Mine favoritter er klart nr. 2, nr. 3, nr. 5 og nr. 8! http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann