SVAR PÅ SPØRGERUNDE

Godaften piger. For lidt tid siden lavede jeg en lille spørgerunde her på bloggen. Jeg har nu valgt nogle af spørgsmålene ud og forsøgt at besvare dem. Jeg håber, at I vil læse med, og hold jer endelig ikke tilbage med flere spørgsmål :-)

Hvordan holder du dig så brun hele året rundt?
Det er et spørgsmål, som jeg ofte bliver spurgt om, og jeg forstår det ikke rigtig, haha. Eller jo, jeg er måske en smule mørkere i huden end andre, men ellers ikke. Jeg rejser en del, hvor jeg derved kan holde min brune kulør, ellers gør jeg ikke så meget. Jeg kan I ny og næ finde på at bruge en selvbruner fra Loreal, for lige at pifte kuløren op i de kolde vinter måneder.

Hvordan holder du dig sund?
Alt med måde - det er sådan jeg plejer at sige. Jeg har ikke nogen general "måde" jeg holder mig sund på hvad angår mad. Jeg spiser hvad jeg har lyst til, og jeg har i den grad en sød tand. Jeg er dog rigtig god til at være aktiv og få trænet 5-6 gange om ugen. Jeg elsker at træne, og jeg føler derved også, at jeg så kan tillade mig at spise stort set det meste.

Hvad spiser du?
Puha, det er meget forskelligt. Det ville nok være nemmere at svare på, hvad jeg IKKE spiser. Jeg er ikke kræsen så jeg spiser stort set alt. Til daglig er jeg vild med at spise skyr/yoghurt med choco pops til morgenmad - I know, en underlig kombi, haha.

Hvorfor har du ofte solbriller på dine billeder?
Haha, ja det har jeg virkelig! Jeg har godt tænkt på at blive bedre til at lade være, men jeg går seriøst altid med solbriller. J griner tit af mig, når vi kl.17 skal ned og handle i brugsen - og jeg har solbriller på, hvor solen allerede er gået ned. Det er jo lidt dumt ;-)

Hvilket kamera bruger du?
Jeg bruger et Nikon D5500.

Hvad er din træningsrutine?
Jeg har en meget kedelig men nem rutine, hvis man overhovedet kan kalde det en rutine. Jeg kan godt lidt at træne om morgenen, så som regel vågner jeg op og løber en tur på 4-5 km, eller så hopper jeg i fitness og træner cardio. Jeg går som regel på løbebåndet op ad bakke i en halv times tid og så træner jeg andre maskiner efterfølgende.

Hvad er din ynglings ret?
Jeg ved virkelig ikke, hvad min ynglings ret er. Jeg kan lide meget mad. Jeg er blandt andet vild med en god bøf, kartofler i ovnen med bearnaise sauce, pizza, tapas eller hjemmelavet burgere, hehe.

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgenen?
Jeg bruger ikke særlig lang tid. Jeg får lavet vipper hver anden uge, så jeg skal ikke bruge tid på øjen make-up. Lidt vand i hovedet, dagcreme og lidt pudder. Håret kommer ofte bare op i en knold eller så hænger det bare som det er. Jeg er generelt ikke særlig god til at bruge tid på make-up eller hår, medmindre jeg skal til fest eller andet.

Hvad arbejder din kæreste med?
J er medejer af en virksomhed som hedder Lunarway. Lunarway er en bankapp. Lige nu har de omkring 25 ansatte til at sidde i Aarhus, hvilket gør at J og jeg ofte er adskilt hver uge.

Hvornår skal du have børn?
Jeg har ikke sat en dato endnu. Jeg kunne vildt godt tænke mig at få børn, men ikke endnu. Jeg har stadig en del ting, som jeg gerne vil gøre, opleve og opnå før at jeg er klar til børn. Jeg får faktisk stillet det spørgsmål ret ofte, da J snart runder de 30, men heldigvis har vi begge ikke travlt. Om et par år eller 5, I don't know :-)

Hvad du tænker om at lave vlogs?
Det har jeg længe gået og tænkt på. Mange af jer læsere har efterspurgt vlogs, og det kunne være så sjovt at lave. Jeg skal nok bare lige vænne mig til tanken om at snakke på en video, men det kunne være så sjovt og vil muligvis være noget som I kommer til at se i fremtiden.

Hvem inspirere dig i livet?
Jeg bliver inspireret af stort set alt hvad end det er bevidst eller ubevidst, tror jeg. Jeg er vild med at læse blogs hvor billederne er i tip top. Derudover skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en smule afhængig af Instagram. Jeg bruger meget tid foran skærmen, hvor jeg scroller ned. Man kan finde så mange cool mennesker på Insta!

Good evening, girls. For some time ago I made a Q&A here on the blog. I have chosen some of the questions and tried to answer them. I hope that you will read the answers, and feel free to ask me some more questions :-)

How do you stay so tanned all year round? It is a question that I get asked about very, and I don't understand it, haha. Or yes, perhaps my skin is a bit darker than others, but not much. I travel a lot, so offen I got my tan from my travels. When I am home for long time I sometimes use a self-tanner from Loreal.

How do you keep yourself healthy? Everything in moderation - that's how I usually say. I have no general "means" I am keeping healthy in terms of food. I eat what I want, and I have so much a sweet tooth. However, I am really good to be active and get trained 5-6 times a week. I love to train and I feel so also that I can allow myself to eat virtually the most part.

What are you eating? This is so different. It would probably be easier to answer what I NOT eat. I like a lot but. I love to eat yogurt with choco pops for breakfast - I know, a strange combination, haha.

Why do you often wear sunglasses on your pictures? Haha, yes I have really does! I am seriously always wearing sunglasses. J often laughs of me when I am wearing sunglasses then the sun already is gone. It is so stupid ;-)

Which camera do you use? I use a Nikon D5500.

What is your workout routine? I have a very boring but easy routine, if you can call it a routine. I woke up in the morning and go for a run of 4-5 km or then I go to the gym where I do some cardio.

What is your favorite dish? I really do not know what my favorite dish is. I like lot of food. If I have to choose some dishes I will say a big steak with potatoes and bearnaise sauce, pizza, tapas or homemade burgers, haha.

How much time do you use to get ready in the morning? I do not use very long time. I got my lashes done every second week, and then I just have to get up. I do not use that much make-up or doing my hair, so not that much time.

What does your boyfriend works with? J owns a part of a company called Lunarway. Lunarway is a bankapp. Right now they have about 25 employees at their office in Aarhus, which means that J and I are separated almost every week.

When do you want to have children? I do not have a date yet. I really don't know when I want them. I still have some things I want to do, experience and achieve before that I am ready for children. I actually get asked this question quite often, because that J is a bit older than me. But luckily we both do not hurry. In a couple of years or maybe 5, I do not know :-)

What you are thinking about making vlogs? For long time I have long thinking about it. Many of you guys have been asking about me making vlogs and it could be so fun to make them. I'll just have to get used to the idea of me talking in a video.

Who inspire you in life? I am inspired by almost anything whether it's conscious or unconscious, I think. I love to read blogs where the images are totally perfect. In addition, it is no secret that I love Instagram. I spend much time in front of the screen where I scroll down. You can find so many cool people on Insta!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Amanda
,
Hvilke selvbruner fra loreal? Hvad hedder den, så man kan finde den?
Anna
,
Ja hvad hedder selvbruneren fra loreal?
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann