SUNNY DAY & SILVER BOOTS

Fur coat from Hafnium, Shirt from Asos (here), Jeans from 2nd One (similar here), Boots from Asos (here), Bag from Gucci and Sunglasses from Asos (here)

Hey girls. Ovenover ser I dagens outfit. Solen har været fremme hele dagen, hvilket er lige til at blive i godt humør af. Jeg startede min dag med en frisk løbetur rundt om kastellet og smuttede derefter til møde med Sand Copenhagen. Efterfølgende sad jeg og nød solen på min skam cafe, No.11. Hvor er det dog dejligt med noget sol - og lidt forårsstemning. Jeg er i den grad fan. I dag er jeg hoppet i et afslappet look og så har jeg spicet mit look op med mine nye seje sølv støvler. Er de ikke cool? Jeg har længe gået og kigget efter et par, som ikke var for høje til at gå med til hverdag. Må I have en dejlig dag!

Hey girls. Above you see today's outfit. I startet my day with a fresh morning run around on Copenhagen and afterwords I had a meeting with Sand Copenhagen. Then I have been enjoying the sun at one of my favorite cafes, No.11. It is so great finally to feel the spring! Today I am wearing a casual look and then I spiced my look up with my new silver boots. Isn't they cool? I really like them and for so long I have been looking after the perfect ones. Enjoy your day!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

karodall
karodall,
De er så fede de støvler!
nouw.com/karodall
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann