Jeg har længe glædet mig til at dele denne nyhed med jer. Jeg er blevet ambassadør for Sugar Bear Hair, hvilket jeg er mega stolt af. Jeg har i så lang tid fuldt Sugar Bear Hair på deres Instagram, da de jo har de sejeste billeder med ambassadører som Kylie Jenner - pretty cool! Tilbage i november måned blev jeg så introduceret for deres produkter, da jeg var til event med dem på Skodsborg Spa. Siden da har jeg taget de såkaldte "bamser" every single day. Jeg er vild med ideen om at spise vingummier istedet for at tage piller. Det er åbenbart noget de har gjort længe i USA, men noget som først nu er kommet til dk. Jeg synes det er så fint og så smager de jo samtidig utrolig godt.

Jeg har nu taget 2 piller hver dag i 2 måneder, og jeg er så småt begyndt at se forskel. Mit hår er groet utrolig meget. Jeg føler, at jeg på én dag er gået fra kortere hår til langt hår. Derudover føles mit hår utrolig sundt og ikke mindst tykt.

Vingummierne er lavet på naturlige bær, er vegetariske og er rig på vitaminer. For mig har det eneste problem været, at jeg KUN må spise 2 bamser om dagen, hehe. De smager så sindsygt godt. Jeg kunne nemt spise dem som slik. Jeg glæder mig meget til at opdatere jer snart igen omkring mit forløb samt hår. Endelig fyr løs, hvis I har nogle spørgsmål, og ellers så kan I læse mere om Sugar Bear Hair på deres webshop HER.

Yaay, finally I can share this with you. I am the danish ambassador for the brand, Sugar Bear Hair. I am so proud of myself, because it is a really big and cool brand. For long time I have been following them on Instagram where they have ambassadors like Kylie Jenner, pretty cool, huh? Back in November I got introduced to the brand at an event in Skodsborg Spa. Since then I have been trying the gummies.

Now I have been taken the cute blue gummies for 2 months, and I can already feel the difference. My hair has been growing SO fast the last months and my hair feel so much more healthier and thicker.

The gummies is all natural and vegetarian and they are filled with lot of vitamins. The only problem is that the vinegums taste so good that I would love to eat a whole box every day, haha. You may only eat 2 gummies per day. I can't wait to update you some with the gummies and my hair, and feel free to ask me, if you have any questions. You can also read more about Sugar Bear Hair on their website HERE.

Indlæg lavet i samarbejde med Sugar Bear Hair

xoxo Maria

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

YouTube
Maria Kragmann

Instagram@mariakragmann