SENORITA

Dress from Thailand, Sandals from Nelly (similar here), Sunglasses from Gucci (similar here) and Bag from Gucci

Godmorgen piger! Måske nogle af jer så denne kjole for et par dage siden på min Insta (@MARIAKRAGMANN)? I så fald havde jeg den på en af aftenerne i Kroatien. Jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af kjolen, og utroligt nok er det en kjole, som jeg fandt i Thailand for 4 år siden til inden penge. Det er utroligt hvilke "gode køb" man kan gøre sig i ny og næ.

Jeg er nu hjemme i dk og vejret er heldigvis så skønt herhjemme. Jeg har besøg af min dejlige lillesøster, så nu vil J, Malina og jeg køre op nord på og nyde det gode vejr i dyrehaven. God lørdag til jer!

Good morning, girls! Maybe some of you saw the picture of me and the pretty dress on my Instagram account for some days ago (@MariaKragmann)? I was wearing the dress one of the evenings in Croatia. I really love it and I never getting tired of it. Actually I bought the dress in Thailand for 4 years ago - and I still love it ;-). 

I am back home in Denmark again and luckily the weather is so nice. Today I am going to chill outside with my baby sis and J. Enjoy your Saturday, girls!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

maddekk
maddekk,
Fineste kjolen 😊
nouw.com/maddekk
Malous
Malous,
Super flot kjole! Er helt vild med farverne 🌸
nouw.com/malous
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann