PRETTY LACE BRAS

1.HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Udstråling handler i bund og grund om at man føler sig tilpas i sin egen krop og selvfølgelig bekvemt i hvad man iføre sig. Det betyder derfor meget for mig at se godt ud helt ind til huden. Jeg går meget op i at have noget lækkert lingeri på, da det for mig til at føle mig mere selvsikker og være tilpas. Jeg har ovenover fundet ni skønne blonde bh'er, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at hoppe i. De seneste uger, har jeg købt en del nyt lingeri, da det føles så skønt at hoppe i et helt nyt sæt. Hvordan har I det med pænt undertøj? Er det noget I går op i?

It’s all about feeling comfortable in your own body and it means the world to me! Therefore I love wearing some pretty lingeri and it makes me feel beauty even if no one else can see it. Above I have found 9 pretty bras I would love to wear. How do you feel with pretty lingeri? Is it something that means anything to you?

xoxo

Synes godt om

Kommentarer

Sarah Lykke,
Jeg har det ligesom dig. Jeg synes det er rigtig vigtigt med nyt og lækkert lingeri. Det giver bare en virkelig god fornemmelse, og som du selv siger føler man sig mere selvsikker. ❤️
Www.bysarahlykke.dk
Satina Wandel,
Åh ja, bestemt. Pænt og lækkert undertøj kan gøre så meget og være en rigtig confidence booster. http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann