OUR FIRST DAYS IN THE MALDIVES / ANGSANA IHURU

Godmorgen sweeties. Jeg håbet, at I alle har haft en skøn weekend, vi har nu været på Maldiverne i 4 dage nu, og vi nyder det så meget! De første nætter har vi tilbragt på en lille ø, hvor hotellet Angsana Ihuru ligger. Her er virkelig dejligt og vi har sådan nydt den lækre strand, vores villa, al den gode mad og til sidst alt vores dykkeri. Vi nåede knap nok at komme i vandet før vi fik øje på den første haj - det er så sejt altså! Jeg tænkte, at jeg lige ville dele et par billeder med jer fra vores første dage. Nu går turen videre til en ny ø, hvor vi skal bo på Banyan Tree. Her skal vi udforske øen, slappe af, fodre fisk og skildpadder, tage på fisketur, snorkling safari og meget meget mere. Jeg glæder mig til at dele delt hele med jer! I kan tjekke vores nye hotel ud HER. Må I have en skøn mandag!

Good morning sweeties. We have now been here in the Maldives for some days now. Today we are moving over to another island so I just want to share some photos with you from our last couple of days with Angsana Ihuru. Every hotel has their own island here in the Maldives, which is so cool. Today we are moving to Banyan Tree. Here are we going to explore the island, relax, feeding fish and turtles, snorkeling, going fishing and much more. I can't wait to share it all with you. Enjoy your Monday, sweeties!

Synes godt om

Kommentarer

Rikke
,
Wow hvor ser det fantastisk ud!!
Jeg er dybt forelsket i din ''shell'' bikini fra Nelly, og jeg er selv ved at klikke den hjem. Jeg ville dog først lige høre, hvordan den er i størrelsen? 😊
Rikke
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann