NEW FAVORITE PRODUCT FROM SWISS CLINIC

Jeg er så heldig at få lov til at teste produktet fra Swiss Clinic, Skin Renewal. Produktet er en skin roller som går ind og fjerner urenheder m.m samt en Rejuvenating Serum. Jeg har i lang tid gerne vil prøve produkterne, og endelig fik jeg fingrene i dem. Jeg har nu brugt produkterne i en uge, og så med en uges pause. Mit ansigt er så friskt og helt silkeblødt. Selvom jeg kun er 23 år, så synes jeg det er vigtigt at forebygge sin hud mod rynker og slitage. Jeg må indrømme, at jeg i starten ikke rigtig troede på, at jeg kunne mærke forske ved brug af produkterne, men det kan jeg i den grad. Nu vil jeg slet ikke kunne undvære dette produkt i min samling, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge den. Det er virkelig en life saver! Behandlingen består af en Skin Roller og Rejuvenating Serum. Disse to produkter går tilsammen ind og gør så kroppen producere ny frisk hud og kollagen - og så får man så meget glød af at bruge produkterne. Hvis I har tænkt jer at prøve det af, så kan I forvente af se resultater efter et par uger.

Jeg har mange veninder, som har spurgt ind til hvordan det hele fra Swiss Clinic fungere, og om det gør ondt af anvende. Det gør ikke ondt, men man kan selvfølgelig godt mærke når man køre skin rolleren hen over huden. Jeg har valgt min skin roller i en str 0,5 mm (den store af dem), da jeg aldrig rigtig har døjet med sart hud. Hvis man har en anelse sart hud, vil jeg klart anbefale jer at købe skin rolleren i en str 0,2 mm. Så er nålene en tand mindre og ikke så kraftige. Med hensyn til hvordan man anvender produktet, så ruller man i ca.5-6 dage og holder samme antal dages pause. Jeg har som sagt kun brugt det i en omgang, men kan allerede se en del forskel. Min hud føles mere spændstig og lækker. Jeg glæder mig allerede til at komme igang med flere omgange. Det er virkelig et mirakelprodukt.

Sættet her som jeg har brugt/bruger koster 820 kr. Der er virkelig en god pris i forhold til hvad klinikker tager for samme behandling. Denne skin roller kan meget mere end hvad jeg har nævnt ovenover, og hvis du har lyst til at vide mere om produktet, kan du læse mere på Swiss Clinic's hjemmeside HER.

I have tried out this product form Swiss Clinic. It's called Skin Renewal and is a skin roller and rejuvenated serum. For long time I wanted to try out this product and finally I can. Even though I am not that old, I still want to take care of my skin and get ready for the future so I am really happy that I can try out this product. After using the product for one week I can already feel the difference. My face feel fresh. Now I really get into it and it is a totally lifesaver. The treatment includes a skin roller and a rejuvenated serum. These products make your body produce new and fresh skin. If you want to try it out you might see a difference after some weeks.

Many of my friends have been asking me about how I use it and if it hurts. It does not hurt but you can just feel some connectors. I got my skin roller in size 0,5 mm which is the bigger one. You can also get the roller in a size 0,2 mm which I will recommend if you have a bit more sensitive skin. And then how to use it. You use the products for like 5-6 days and then you take a break for the same (5-6 days). After some weeks I promise you that you can feel and see a difference.

The product set is not that expensive compared to if you go to a clinic and get the treatment. If you want to know more about the product you can read more about it on Swiss Clinic's website HERE.

Indlæg lavet i samarbejde med Swiss Clinic

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mariakragmann