MY NEW BABY

Shirt from Altewaisaome (here), Trousers from BCBG and Bag from Gucci (here)

Jaaa, endelig har jeg fået taget nogle billeder med min nye og ALT for lækre taske fra Gucci! Er den ikke fed? Jeg er helt og elsker den allerede. Som I ved er jeg stor fan af sorte Chanel tasker, men tænkte at det var på tide at få noget andet end sort. Derfor synes jeg at denne taske er et godt alternativ til det sorte. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg nok skal blive ovenud lykkelig med denne lækre sag. Lad mig endelig vide hvad I tænker... Forresten så er min hvide skjorte også en nyere tilføjelse til garderoben. Jeg har fundet den på webshoppen, My Léontine, og den er lige nu sat ned. I kan finde den HER.

Psst, måske nogle af jer følger med på min Snapchat? I så fald "kom jeg til" at købe endnu en lille ting fra Gucci igår... Følg mig på "mariakragmann".

Finally I got some pictures of my new little baby bag from Gucci. I totally love it - do you guys like it? As you know I love my black bags from Chanel but needed a bag with some color, and then I ended up with this one and I like it so bad. I know for sure that this bag will be one of my favorites for long time. Please let me know what you think about the bag... Besides the bag I also got a new shirt as you can see above. I got it from the danish webshop, My Leontine, and right now it is on sale. Go check it out HERE.

Do you guys follow me on Snapchat? Again I bought a little thing from the Gucci store. Add me "mariakragmann".

xoxo

Synes godt om

Kommentarer

Christina
,
Hej Maria Jeg tillader mig at svare på dit spørgsmål omkring Riel Studio, da det ikke er længe siden, at jeg befandt mig i samme situation. Jeg bestilte mit tøj tilbage i maj, men fik hverken varen eller hørte noget fra virksomheden. Riel Studio var ikke til at få fat på (hverken gennem hjemmesiden eller på deres sociale medier, som de nu har slettet). Derfor kontaktede jeg PayPal, som jeg havde betalt i gennem. Jeg ringede til deres danske afdeling, der hurtig startede en sag mod virksomheden. Det betød, at Riel Studio havde maks 10 dage til at svare PayPal og samtidig sende min vare. Det gjorde de ikke, hvorfor PayPal trak de penge, som jeg tidligere havde betalt for varen, tilbage. Der gik fem arbejdsdage, så fik jeg mine penge retur på mit dankort. Så det kan virkelig anbefales! Hvis du ikke betalte gennem PayPal, så har jeg også hørt, at bankerne kan være behjælpelige med at få dine penge igen.
Maria Bligaard
,
Hej Christina. Jeg har oplevet det samme, og jeg har stadig ikke fået mine penge retur - kan jeg skrive til dig på mail eventuelt? Jeg kan nemlig ikke finde frem til, hvordan man kan kontakte paypals danske afdeling.

Mvh Maria
Isabel
,
Hej Maria. Kommer der told på, hvis man bestiller over Gucci.com? Jeg kan ikke lige gennemskue hvor de sender fra. Håber du kan hjælpe mig ☺️ Mvh

Instagram @mariakragmann