MY HEAL RITUAL

Maria Nila shampoo (here) and Maria Nila conditioner (here)

Det er igen blevet tid til en lille beauty talk her på bloggen. Jeg har i mange år døjet med skæl og tør hovedbund. Det er super øv, og jeg har altid hadet det. Jeg har i mange år prøvet diverse hår produkter og kure men intet har virket. For nylig blev jeg introduceret for Maria Nilas produkter. Måske nogle af jer husker mit indlæg om "hårfarven" fra Maria Nila (se indlæg her). I hvert fald har hendes produkter virkelig vundet mit hjerte. De er så lækre og effektive. Jeg har testet "heal" serien, som er en serie der netop går ind og forebygger skæl, tør hovedbund osv - og den virker! Det er så godt, og min hovedbund har det godt igen. Det er simpelthen bare så dejligt, da der ikke er noget værre end at have problemer med hovedbunden. Hvis nogle af jer har problemer med lignende, vil jeg virkelig anbefale jer at prøve det. Produkterne er billige, så er virkelig et forsøg værd. Selvom det godt kan lyde sådan, så er dette indlæg IKKE sponsoreret - jeg er virkelig bare så overrasket over produkterne.

Once again it is time for a little beauty talk here on my blog. For many years I have struggled with dry scalp which is not fun at all. I have tried so many different shampoos and hair products but nothing has really worked. Now I have gotten to try the new "heal" series from Maria Nila. Finally I got some products who really helped and works. I am so happy about it. If some of you have the same problem as I do, I will really recommend you trying the products. The products are not that expensive so I really think that you should go for it, if you have the problem. Although it may look like a sponsored post it IS NOT. I just want to share my excitement with you and tell how good the products actually are.

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Maria Kragmann,
Den er fra BCBG :-)
lavishlavish.com/
Elisabeth
,
Jeg har døjet med samme problem og kan klart anbefale Kelual DS fra apoteket - min hudlæge anbefalede mig det som et sidste forsøg på at gøre bugt med det - og det virker! Jeg bruger det 1-2 gange om ugen når jeg får et "udbrud" :)
Maria Kragmann
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann