MY COZY SUNDAY

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele lidt billeder fra vores søndag på "landet". J's forældre bor det mest idylliske og charmerende step på Fyn. Deres hus/gård ligger lige ned til vandet og så har de heste. Selvom jeg selv vil betegne med selv som en storby pige, så er det altså noget så skønt at komme en smule væk og ud på landet. Her er luften bare en anelse mere frisk og de "håndplukkede" sommer kartofler smager bedre. J's forældre var ikke hjemme i weekenden, så vi "lånte" lige huset, hestene og hunden for en dag. Hele dagen slappede vi af ude i solen, gik ture langs vandet og fodrede heste. Om aftenen grillede vi på terrassen og nyd omgivelserne. Er der nogle af jer, som har det ligesom mig, at I godt kan lige at trække stikket ud og komme lidt væk?

I just want to share some pictures with you from our Sunday at the countryside. J's parents live in the most incredible place at Fyn and I love to take a weekend off and visit them and the place. Unfortunately they wasn't home this weekend so we "borrowed" their beautiful place for a day. All the day we just enjoyed our self in the sun, walking down the sea and said hello to the horses and their cute little dog. At the evening we make some delicious grill and it was just so peaceful and relaxing to sit outside in the beautiful nature and eat. Do some of you feel the same way as me? I love to take some days off and just relax in the middle of no where!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Lea
Lea,
Hvor er din fine nederdel fra?
Mathilde
Mathilde,
Bestemt! Elsker selv livet som en storby pige, med den travle hverdag, med de forskellige erindringer. Som jeg plejer at kalde det "New York busy life". Så elsker jeg simpelthen også naturen ude på landet. Markerne, standene, blomsterne, træerne og selvfølgelig dyrene. Det giver bare en indre ro indeni, som der er behov for af og til. Alt føles naturligt, hvilket gør at jeg føler mig som et barn igen, som er på besøg hos bedsteforældrene 😊
www.Mathilde.com
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann