MOTHER'S DAY / JANE KØNIG GIVEAWAY

Det er igen igen blevet konkurrence tid, og denne gang i samarbejde med et af mine absolut favorit brands når det kommer til smykker, nemlig Jane Kønig. På næste søndag er det mors dag, hvilket jeg har lyst til at fejre. Jeg har altid gjort meget ud af at "hylde" min mor på denne dag, da jeg føler at hun skal vide, hvor dejlig og betænksom en mor hun her. I har nu muligheden for at hylde jeres mor (eller en anden du holder af). Det eneste du skal gøre for at vinde en LoveTag ankerhalskæde (42 cm), med et LoveLetter hjerte til, alt sammen i forgyldt sølv er at fortælle i en kommentar herunder, hvorfor netop du skal vinde den. Pretty easy. Vinderen bliver offentliggjort på søndag.
Once again it is time for a little competition on my blog. This time you have the opportunity to win a Lovetag necklace with a love letter from my favorite jewelry brand, Jane Kønig. The only thing you have to do, is to comment this post and tell my why you should win this. Pretty easy. I will announced the winner on next Sunday. Indlæg lavet i samarbejde med Jane Kønig xoxo

Synes godt om

Kommentarer

Johannr
,
Jeg ville elske at glæde min mor med så fint et smykke. Min mor er den bedste i min verden og ingen fortjener det mere end hun!
Signe
,
Hvem vil ikke gerne takke sin mor med et evigt minde af vores taknemmelighed over at have en verdens kvinde so mor? Min mor har altid været det for mig selv når jeg har været mest umulig, og har altid været støttende, omsorgsfuld, betænksom og kærlig. Hvad kan et barn mere ønske sig? At vinde denne fine halskæde ville kunne forsøge at beskrive mit evige tak for at have verdens dejligste mor.
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann