ME AND MY FRIENDS / CATHRINE STUB

Som noget HELT NYT her på bloggen vil jeg i tide og utide komme med et indlæg om mine venner og jeg. Jeg er ikke verdens bedste blogger, når det kommer til at lave personlige ting - I admit. Og derfor tænkte jeg, at det ville være sjovt for jer, at lære mig (og mine venner/nærmeste) bedre at kende. Derfor vil jeg jævnligt poste indlæg, hvor jeg stiller mine kære nogle spørgsmål. Jeg skyder dette nye koncept igang med min dejligste, mest kærlige og omsorgsfulde veninde, Cathrine. Lad mig endelig vide hvad I synes om dette nye koncept!

Hvor længe har vi kendt hinanden? Vi har kendt hinanden i lidt over 2 år, men det føles som en del længere!

Hvordan mødte vi hinanden? Det var en weekend i start januar 2015, og jeg havde hygget med min familie om dagen, men kunne mærke, at jeg havde brug for noget mere festligt på aftenens menu (hvilket hændte en del dengang). Derfor skrev jeg til vores fælles veninde og spurgte hvad hendes plan var for aftenen. Hun havde en aftale med dig, som lige var flyttet til Kbh., og der gik ikke mere end et par timer fra jeg fik invitationen, til jeg stod foran din fremmede dør med en flaske vin under armen. Vi endte med at tage ud, og den aften mødte jeg min overmand i at snakke meget! Så var du oveni købet fra Aalborg, hvor jeg har familie, så jeg faldt hurtigt pladask for dig, og tog dig under min vinge.

Hvad laver vi, når vi er sammen? Vi vender verdenssituationen 5 gange med sutsko på, alt imens vi drikker kaffe i dit køkken med benene oppe. Vi har en tendens til at snakke så længe, at man pludselig kigger på uret og opdager, at vi har snakket 4-5 timer uden at trække vejret. Det er lidt vores ting føler jeg.

Hvad er dit bedste minde med mig? Vores tur til Milano, vores tur til Stockholm og alle vores middage vi har holdt med pigerne gennem tiden, står højt på listen. Det er svært at vælge, for bunken er STOR. Der er dog et minde jeg forbinder med vores venskab. Det var efter alle vores byture i gamle dage, hvor vores faste tradition altid var, at sove hos dig efter, og tage i 7/11 på vejen hjem, for at købe pølser uden noget (vores faste spise) samt bland selv slik. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg er vågnet op i din seng smurt ind i chokolade, som jeg var faldet i søvn ovenpå. Det var altid så morsomt, for det skete for mig HVER gang, uanset hvor mange forholdsregler vi tog. Du grinte nok en del mindre, når jeg var gået og du stod med sengetøj + udlånt nattøj der skulle vaskes IGEN, fordi chokogrisen havde været på besøg haha.

Minder vi om hinanden (begrund)? Udadtil er vi direkte modsætninger, men indeni er vi begge to familiemennesker med stort f, og det synes jeg er en virkelig god egenskab ved dig, fordi jeg kan spejle mig selv så meget i dig. Udover dette er vi begge tryghedsnarkomaner, og hyggemennesker der virkelig værdsætter at gøre lidt ekstra ud af tingene, så det er EKSTRA hyggeligt. Vi har meget forskellige drømme, og det er måske ikke dig jeg får overtalt til ideen om, at flytte til et u land og arbejde på et børnehjem frivilligt, men jeg ved, jeg kan regne med et visit, hvis det bliver en realitet! <3 Jeg elsker vores venskab, fordi vi har hinandens bedste interesser på trods af vores forskelligheder.

Nævn 3 ord som beskriver vores venskab? Værdsat, søsterligt (hvornår bliver jeg den 4 Kragmann søster?) og terapeutisk (hvad skulle jeg gøre uden alle vores snakke?)

Hvordan ser vores venskab ud om 5 år? Om 5 år håber jeg vi sidder i et varmt land med sangria i hånden og har ladet mændene blive hjemme og arbejde!

Hvordan ser vores venskab ud om 15 år? Puha – der er vi jo nogle gamle damer! ;-) Der håber jeg, vi begge kan sidde og snakke om familie, business og kærlighed – selfølgelig stadig i morgenkåber og sutsko som nu!

Hvad skal vi opleve sammen? Flere rejser – næste gang til et varmt sted med kufferten fyldt med bikinier. Du ligger selvfølgelig 10 meter fra mig mindst på stranden, for jeg vil ikke ligge ved siden af dit evigt brune corpus!!

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann