KENDALL + KYLIE BOOTS

Leather jacket from North Copenhagen (here), Shirt from BCBG (here), Trousers from Zara, Boots from Kendall + Kylie (here) and Bag from Gucci

Hey girls. Beklager min sene update her på bloggen i dag. Jeg har været på farten lige fra morgenstunden af til diverse møder og så havde jeg en tid hos min søde negledame. Ovenover ses dagens outfit. Forleden besøgte jeg den lækre butik, Solemate, som forhandler så mange lækre sko brands. Jeg forelskede mig selvfølgelig i disse alt for seje boots fra Kendall + Kylie. De er så rocker seje, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det bliver et par favoritter når de køligere dage begynder at nærme sig. Nu vil J og jeg smide kylling og pølser på grillen og hygge resten af aftenen. Må I have en skøn aften!

Hey girls. Sorry for the late update on the blog today. I have been on the run the entire day. For some days ago I visited the beautiful store, Solemate. Solemate offers so many cool shoe brands. I totally fell in love with this pair from Kendall + Kylie. Isn't the cool? I already love them and can't wait to wear them some more in the next couple of month. Now J and I will eat some dinner and just relax. Have a great evening, girls!

xoxo

Synes godt om

Kommentarer

Annesofie
,
Kan du anbefale en god, men heller ikke alt for dyr shampoo og conditioner? Mangler virkelig en til tykt og ufarvet hår, så det bliver blødt og lækkert.
Annesofie
,
Hej! Kan du anbefale en god og ikke alt for dyr shampoo og conditioner, til ufarvet og tykt hår? Dit hår ser dejligt blødt ud, så tænkte på om du havde nogle anbefalinger?

Instagram @mariakragmann