IT'S TIME FOR A CHANGE

Hej sweeties. Som I kan se er der sket en smule ændringer her på bloggen. Måske mange af jer fik læst mit indlæg på bloggen fra igår? Hvis ikke, så kan I læse indlægget HER. Jeg har nemlig valgt at opsige min kontrakt med Bloggers Delight, som har fungeret som platform og agenter for mig indtil nu. Som I kan se er jeg rykket over på en ny svensk platform, som hedder Nouw. De kan tilbyde mig en masse nye tiltag og er utrolig cool i forhold til den typiske "wordpress" blog som største delen af alle os bloggere bruger. Nouw tilbyder blandt andet at man kan lave kollager direkte i indlæggende (så man ikke behøver at lave det i Photoshoop eller andet) samt ændrer i designet med blot et klik uden at skulle kode. Til sidst så har de en app, som gør at jeg kan blogge på farten, ændre indlæg, lave kollager, godkende kommentarer, følge med i min statistik og meget mere. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg nok skal blive glad for denne platform. Forresten så er alle reklamerne på min blog også væk. I har nok ikke kunne undgå at se en stor fyldig popup reklame på min "gamle" blog. Det er slut nu, det er nemlig planen at der ingen reklamer skal være på min blog fremover.

Efter at have blogget i lidt over 2 år, føler jeg at jeg skal prøve noget nyt og udfordre mig selv noget mere. Platformen her er med til at opfylde disse krav, og så glæder jeg mig så hammer meget til at begynde mit samarbejde med SMAC Agency, som fremover kommer til at stå for mine samarbejds, kampagner og meget mere. Jeg glæder mig til den kommende tid, hvor der kommer til at ske en helt masse på alle fronter. Og så håber jeg inderligt, at I stadig vil følge med her på bloggen!

Bloggen kommer selvfølgelig stadig til at være www.mariakragmann.com, så det skulle gerne være nemt for jer at se mine posts.

Hey sweeties. As you might has notice I am now blogger on the swedish platform, Nouw. Maybe some of you saw my post from Yesterday, if not go read it HERE. After almost 3 years with Bloggers Delight, I have terminated my contract with them. I really want to try something new. I am so happy to be a part of the Nouw team. This platform is so cool and it is so easy to design your blog (without codes). Additionally, they have an app where you can edit your posts, post messages, create collages, approve comments and much more. Finally, there is no longer bulky advertisements on the blog. It is so great!

After being blogging for over 2 years I really want to try something new and I want to challenge myself. Besides having changed to a new platform, I have also signed a contract with a new agent bureau, SMAC Agency. Mac Agency will in the future work for my and get me campaigns, cooperations and much more. Off course, the blog is still www.mariakragmann.com and I really hope that you guys still want to read my blog.

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Emilie
,
Sikke et fint outfit, har du links til tøjet?
Frida
,
Hvor din fine lyserrøde top fra?

Instagram @mariakragmann