HVISK COMPETITION

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE

1. HERE, .2 HERE, 3. HERE

Det er søndag aften, og jeg har fået lov til at starte en utrolig sej konkurrence. I samarbejde med smykkemærket, Hvisk, har I nu muligheden for at vinde én af mine 3 ovenstående stylings. Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen om en masse lækre smykker, er at fortælle hvor deres POP UP butik ligger. Det er super nemt og så er der virkelig nogle fine smykker på højkant. Deltag i konkurrencen HER!

Til de af jer, som måske ikke ved det endnu, så har Hvisk åbnet en POP UP store i Sværtegade 2, i København K. Her har I muligheden for at se og prøve de mange fine smykker. Butikken er kun åben i oktober måned.

It is Sunday and now time for another competition on my blog. In collaboration with the jewelry brand, Hvisk you can now win one of my 3 stylings above. The only thing you have to do to participate is by voting on your favorite styling HERE. Pretty easy.

Right now you can experience the Hvisk jewelry "live" in their POP UP store at Sværtegade 2 in the heart of Copenhagen. The store will only be there during the month of October.

Indlæg lavet i samarbejde med Hvisk

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Amanda
,
Deres butik ligger i Sværtegade 2, i København K! 😊 Jeg er helt forelsket i look 2! Lag på lag halskæder er jeg helt vild med for tiden! 😊
Knus
Caroline Victoria
,
Hey søde, man kan ikke deltage i en konkurrence på dit vedhæftede link? <3
Josephine
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann