HOLLISTER PARFUME / GIVEAWAY

Det er blevet tid til endnu en konkurrence her på bloggen. Jeg har en kæmpe svaghed for parfumer og især mande parfumer. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid fundet herre parfumer helt fantastiske, og ville til tider ønske, at jeg kunne sprøjte lidt herre duft på mig selv. Det går desværre ikke.

J og jeg blev for nylig introduceret for disse nye dufte fra mærket, Hollister. Til info er Hollister undermærket til Abercrombie & Fitch. Disse nye dufte er lette og sommerlige. De får en til at tænke på varme sommer dage - og nætter, og jeg kan ikke lade være med at tænke tilbage på mine varme dage i syden. Parfumen hedder California Wave og er altså vildt god - både herre og dame parfumen.

Og så til konkurrencen. I har nemlig nu muligheden for at vinde disse to dufte (til ham og hende) fra Hollister. Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at kommentere på dette indlæg, hvor I fortæller hvem den mandelige parfume skal gå til - måske din far, kæreste, bor eller en ven. Pretty easy.

Indlæg lavet i samarbejde med Hollister

xoxo

Synes godt om

Kommentarer

Annette J
,
Til min kæreste <3
Sandra Augustsen
,
Vil meget gerne eje disse to dufte fra Hollister! Til min kæreste og jeg <3

Instagram @mariakragmann