HAIRLUST HAIR GUMMIES

Sponsoreret af Hair Lust

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går ret meget op i mit hår. Jeg kan rigtig godt lide, at have et tykt, voluminøst og sundt hår. Hvem vil ikke gerne have det ;-)? Derfor sørger jeg for ikke at gøre brug af for mange forskellige hårprodukter, farvning og varmere (glattejern, krøllejern og føntørre). Dog kan man sjældent komme udenom disse ting ligemeget hvor meget man vil det. Derfor er jeg lykkelig over at blive introduceret for dette produkt fra HairLust. Dette produkt, "Hair Growth Formula” er vitamin vingummier som man spiser dagligt for at få lækkert, sundt, længere og tykkere hår. Vingummierne smager fuldstænding som "almindelige" vingummier (altså slik), hvilket jeg er kæmpe fan af. De er velegnet til vegetarer, allergikere og folk som ikke kan lide at sluge piller. Det har aldrig været rart at sluge piller, og ideen med at spise vingummier er jo genialt. Jeg ville ønske, at man på sigt kunne lave alle piller om til noget spiseligt. Selv børn ville jo tage vitaminer med lethed hvis det frem for piller kom i vingummier! Det er så smart. Disse vingummier fra HairLust er sammensat af alle de essentielle vitaminer, som vores kroppe har brugt for, for at vokse et langt og tykkere hår. Vingummierne er designet til at bekæmpe negative bivirkninger fra dårlig ernæring, hårprodukter og hårstyling. HairLust anbefaler at man tager 3 vingummier om dagen for at opnå maksimal effekt.

Hvis nogle af jer - ligesom stort set alle os andre ;-) - godt kunne tænke jer et tykkere, længere og ikke mindst sundere hår, så vil jeg klart anbefale jer at prøve disse vingummier ud. Det er en sjov måde at indtage vitaminer på, og så smager de bare hammer godt! De er både egnet til kvinder, som ønsker sundt og hurtigt voksende hår, men også til kvinder som har problemer med begyndende hårtab af andre årsager.

Et lille tip; tyk vingummierne godt før I sluger dem, så de kan optages ordentligt. Jeg har nu kun været på "vingummi kuren" i nogle dage nu, men jeg glæder mig virkelig til at komme ordentligt ind i rutinen og ikke mindst til at se resultater! Læs mere om produktet på HairLusts hjemmeside HER.

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mariakragmann