GIRLTIME + CASUAL WEAR

Fur jacket from Hafnium (here ), Shirt from Gina Tricot (here ), Jeans from 2nd One (similar here ), Scarf from Topshop (here ), Bag from Chanel, Sunglasses from Gucci and Boots from UGG (here )

Godmorgen girls. I går mødtes jeg med to af mine veninder over en kop kaffe. Jeg synes det er så skønt at mødes med veninderne over en kop kaffe eller frokost, og jeg gør det også pænt tit - det er jo så hyggeligt! Der går ikke én dag, hvor jeg ikke ser en af mine veninder, og jeg er vild med det. Ovenover ses gårsdagens outfit samt et sødt billede af min veninde og jeg.

Forresten, så fik jeg luftet mine nye UGG støvler for første gang. Jeg har ventet på den så længe og endelig modtog jeg dem, og jeg elsker dem! De er jo så mega behagelige at rende rundt i - og ikke mindst varme!

Good morning, girls. Yesterday I meet up with two of my girlfriends. I love meeting with my friends over some coffee or lunch and I really do it often - like everyday. Above you see Yersterday's outfit and my sweet girlfriend.

I was wearing my new UGG boots, and I already love them. I have been waiting for them for so long and finally I received them. They are so comfy and then they keep my feet warm - I love it!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Anne Sophie
,
Hvad str. har du jakken i? Og har du den med hætte?
tonejulsrud
tonejulsrud,
Loved the pink fur!
nouw.com/tonejulsrud

Instagram @mariakragmann