HAIRLUST HAIR MASK

Sponsoreret af Hair Lust

Godmorgen girls! Som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen, så har jeg indgået et samarbejde med HairLust. Det betyder, at jeg får lov til at teste alle deres lækre beauty produkter. Forleden skrev jeg om deres hair gummies, som virkelig er gode - og er nogle som jeg stadig spiser. Forleden modtog jeg denne HairLust Hair Mask, som er en hårkur til ødelagt hår. Jaaa, endnu mere til hår. Jeg går meget op i at pleje mit hår og holde det smukt og sundt.

Jeg har nu prøvet denne kur et par gange nu, og den er virkelig lækker. Det er en kur som går ind og plejer håret skånsomt, er rig på vitaminer og naturlige olier, og så går den ind og stimulere hårcellerne. Vigtigst af alt, så forebygger den mod spaltet og knækket hår samt bekæmper kedeligt og tyndt hår. Pretty nice, hva? Jeg er kæmpe fan. Når det så er sagt, så er hårkuren virkelig også budgetvenlig. Kuren koster kun 199 kr og kan købes online på HairLust's webshop. I kan finde den og læse meget mere om den på deres side HER.

Good morning, girls! As I have bene mention for you some times before, I am at the moment doing a collaboration with Hairlust. For some weeks ago I showed you their hair dummies and I already love them after using them for some weeks now. For some days ago I received their Hair mask, which is so nice. I love treating my hair and feel that it is strong and healthy. This hair mask is so nice and it really makes you hair look bigger and more healthier. There are so many vitamins and oil in the mask which is so good for your hair. Besides being a good hair mask it is a very cheap produkt. It only costs 199 danish krones, which is not that much. Go read more about the Hairlust mask and buy it on their website HERE.

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mariakragmann