COZY MORNINGS

Kimono from Noa Noa (here), T-shirt from Gina Tricot, and Trousers from Noa Noa (here)

En af de ting jeg elsker allermest, ved at rejse hjem til Aalborg og besøge familien er, at jeg kobler helt af. Til tider kan jeg godt have en stresset hverdag i København med diverse møder, events og fotoskydninger. Derfor er det rart at rive stikket ud i nogle dage og bare slappe af. Der er ingen steder jeg kan slappe mere af, end når jeg er hjemme hos familien. Her er så roligt. Ikke at vi er en rolig familie - for det er vi faktisk ikke. Der er egentlig ret meget gang i os alle, og vi snakker UTROLIG meget og højt. Well, vi er jo tre piger, så vi skal til tider kæmpe for at få et ord indført ;-). Men nej, vores hus er nabo til skov og har udsigt udover marker. Jeg kan sidde nede i stuen i flere timer, og blot nyde den fredfyldte udsigt med en kop kaffe i hånden. Derudover har vi det skønneste badekar, som jeg elsker og ikke mindst savner meget i min hverdag i København. Jeg har altid elsket at ligge i badekar, og her i de køligere måneder, kunne jeg godt bruge det hver dag. Det er så skønt, at komme ned i det varme boblende vand efter nogle timer ude i kulden. Ovenover ses jeg i maks hyggetøj med en god kop kaffe. Billederne er taget i ugen, hvor jeg var hjemme.

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan i kobler af, og hvor I slapper allermest af henne? Lad mig vide, jeg vil gerne lære jer læsere bedre at kende!

​One of the things I love most, when I am going home to my family in Aalborg is that I can relax. Sometimes I have some stressful weeks here in Copenhagen with various meetings, events and photo shootings. Therefore, it is nice to relax for some days. There is nowhere I can relax more than when I'm at home with my family. It's so quiet. Not that we are a quiet family - because actually we are not. We talk very much and loud in my family and then we are three girls, so sometimes we must fight to get a word in ;-). But no, our house is next to a big wood and has an encradible view. For hours I can just sit in the couch and enjoy the view with a cup of coffee in my hand. In addition, we have the most delicious bathtub which I love and not least miss so much in my everyday life in Copenhagen. I've always loved to lie in the bathtub, and here in the cooler months, I could use it every day. Above I am wearing a very cozy suit from Noa Noa. The pictures are taken last week when I was home in Aalborg.

Please let me know where and how you relax? I am curious and I would like to teach you readers better to know!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Christine
,
Utroligt lækkert sæt! Lidt peberet for kimonoen, men det er jo gude skønt alligvel.
CamillaRigmor
CamillaRigmor,
Du er simpelthen så fin. 😊
nouw.com/camillarigmor

Instagram @mariakragmann