CAN'T GET ENOUGH

Tiden går så hurtigt. Det er allerede to uger siden, at jeg kom hjem fra den mest fantastiske tur til Marokko. Jeg havde den bedste uge, hvor jeg fik så mange nye bekendskaber, oplevelser og ikke mindst lærte at surfe - hvilket jeg ikke troede kunne lade sig gøre ;-). Det har været sådan en oplevelse at bo på campen sammen med alle de andre og jeg kunne uden et tøven tage en hel uge mere - hvis ikke en måned. At rejse er at leve, uden tvivl. Tak til Lapoint for den fedeste rejse og oplevelse! Jeg har stadig lidt billeder tilbage fra turen, som jeg ikke synes at I skal snydes for. Jeg har derudover også en anden overraskelse som jeg glæder mig til at dele med jer. Måske endnu en rejse, hvem ved! Må I have en dejlig mandag, sweeties!

I have already been home in Denmark for two weeks after my amazing trip to Morocco. I defiantly had the BEST week ever. I've got so many new friendships, experiences and not least learned to surf - which I thought was impossible ;-). It has been such an experience to stay at the camp along with all the others and I could without hesitation take a whole week more - or a month. I love traveling, no doubt. Thanks to Lapoint for the coolest trip and experience! I still have some pictures from my week in Morocco I haven't posted jet, so I hope you are ready for some more pictures ;-) Have a lovely Monday, girls!

xoxo

Synes godt om

Kommentarer

Anna
,
Jeg har lige et spørgsmål. Efter dine indlæg er jeg simpelthent blevet så inspireret og hooked på at tage afsted selv, men er det nødvendigt at rejse med en veninde eller kan man rejse alene og så bare få nye venner dernede? :)
Maria Kragmann,
Hej Anna :-) Det kan jeg godt forstå, det har virkelig også bare været sådan en fed oplevelse. Man kan SAGTENS rejse alene. Man bor ca. 45 mennesker på campen fra forskellige lande, og mange rejste alene. Alle snakker med alle og er så åbne. Så uden tvivl, du kan sagtens tage afsted alene. Man møder så mange nye mennesker og får nye venner!
lavishlavish.com/

Instagram @mariakragmann