BUTIK BETTINA BELTNER

I går aftes kørte jeg sammen med Freja, Amalie og Frederikke til Lyngby for at deltage i et lille intimt event i den skønne butik, Butik Bettina Beltner. Det er første gang at jeg besøger butikken, og jeg er virkelig blevet overrasket over hvor lækker en lille perle af en butik der ligger i Lyngby. Udover at drikke lidt vin fik vi set på deres mange fine styles og mærker. Vi blev introduceret for deres nyere mærke, Kooreloo. Det er et taske mærke som designer de sejeste læder tasker. Alle taskerne er håndlavet og har de fedeste detaljer. Jeg har fået en af taskerne med mig hjem, og jeg glæder mig til at vise jer hvilken en jeg har valgt. Ovenover ses lidt billeder fra gårsdagens hyggelige event.

Yesterday together with Freja, Amalie and Frederikke we visited a little store in Lyngby. Butik Bettina Beltner is the name of the store. The store offer so many cool brands and pieces. Besides drinking some vine we got introduced to one of their new brands called Kooreloo. Kooreloo is a brand who designs the coolest handmade bags. I got one bag with me home, and I cant wait to show you my new cool bag. Above I have found some pictures from the cozy evening.

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

MariaKragmann
MariaKragmann,
Hej Sofie 😊 Det er mig der takker for et godt og hyggeligt event. Selvfølgelig må I bruge mine billeder 😊 God dag!
nouw.com/mariakragmann
Sofie Grand,
Kære Maria. Tusinde tak for igår og et godt event! Må vi låne dine smukke billeder til vores instagram? 😊 De bedste hilsner Sofie fra Butik Bettina Beltner
www.bettinabeltner.dk/
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann