BUSY BEE

Indeholder reklame links / Blazer from Zara (similar here), Jeans from H&M (similar here), Bag from Chanel, Top from NELLY (here) and Sunglasses from Asos (here)

Hey girls. Jeg beklager stilheden på bloggen igår, men lige for tiden har jeg simpelthen så meget jeg skal have styr på og ordnet. Jeg har så mange spændende ting i vente, som jeg glæder mig så utrolig meget til at dele med jer. Hele dagen igår og i dag, har jeg været til diverse møder. De kommende dage står den på foto-og videoskydning til to forskellige kampagner. Jeg glæder mig vildt meget til at inddrage jer i det hele. Ovenover ses dagens outfit, utrolig simpelt og lige hvad der lå længst fremme i skabet til morgen, hehe. Nu er jeg endelig hjemme og vil nu gå i gang med at pakke til første skydning imorgen og ellers bikse noget aftensmad sammen. Jeg håber, at I har haft en dejlig dag og får en skøn aften!

Hey girls. Sorry for the silence on the blog Yesterday. These days I am so busy. I have so many meetings and then I had to get ready for the next days shoots. I am going to shoot some campaigns and I can't wait to share it with you. Above you see todays outfit - a very simple one, I didn't have time for more this morning, haha. Now I am finally home after a long day and now I have to get ready for tomorrows shoot and then make some dinner for J and I. I hope you guys have had a great day, and enjoy your evening!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann