BLACK LEATHER SHIRT

Leather shirt from Munthe (here), Skirt from Riel Studios (similar here), Boots from Givenchy, Bag from Chanel and Bracelets from Hermés

God formiddag. Sikke dog et regnvejr at vågne op til. Jeg skal da lige love for, at vejret har ændret sig bare fra i går til i dag. Øv, gider ikke al den regn. I går skinnede solen heldigvis og jeg var til møder og events hele dagen. Ovenover ser I mit sommerlige outfit. Jeg var iført min nye læder bluse fra Munthe. Er den ikke bare sej? Jeg er så vild med den og er sikker på, at jeg får brugt den en masse sommeren over men bestemt også til efteråret. Nu vil jeg finde kufferten frem og pakke til imorgen. Jep, jeg flyver nemlig igen igen ned til varmen. Må I have en dejlig dag!

Good morning, girls. What a weather. I absolutely hate the rain. Yesterday the weather was good and I was wearing a summer outfit. I totally lovely new leather shirt from Munthe. Isn't it cool? I love it! Now I will find my suitcase and start packing. Tomorrow I am going to Spain, once again. Have a great day!

xoxo

Synes godt om

Kommentarer

Lovisa
Lovisa,
Katrine
Katrine,
Hej Maria. Er det ikke muligt længere at købe din nederdel og top fra Riel studios?? Kan ikke finde det på deres hjemmeside, og kan af en aller anden årsag ikke finde deres instagram side længere.. Håber du kan svare mig, da jeg virkelig gerne vil købe sættet! :-)
Simone
Simone ,
Du skal ALDRIG handle hos Riel Studios. Jeg købte et sæt tøj i juni måned, og har endnu ikke set skyggen af det. 1000,- ud af vinduet...
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann