AT THE HOSPITAL ONCE AGAIN ...

Som I kunne se på min snapchat igår (mariakragmann), så endte jeg igen på hospitalet. Sidste mandag forstuvede jeg min fod og kunne ikke gå. Tanken om at skulle ligge på sofaen i flere uger, tog livet af mig. Heldigvis skete der lidt af et mirakel, da min fod hurtigt gik i bedring, og jeg kunne allerede gå på foden igen torsdag. Jeg tog derfor til Stockholm fredag morgen, for at deltage i et stort Nelly event, som jeg længe havde glædet mig til. Jeg var så glad for at jeg kunne komme afsted, da jeg slet ikke havde regnet med det. Fredag eftermiddag ringer et ukendt nummer, og det er fra hospitalet. Jeg var sikker på, at de bare ville ringe for at høre, hvornår jeg kunne komme ind med mine krykker, men nej. Lægen fortæller mig at de igen igen har kigget på mine scanninger af foden, og er kommet frem til at der er et brud på min knogle. OH NO! Her sidder jeg så i Stockholm og slet ikke burde gå på foden. Jeg går helt i panik og tør knap nok at støtte på min fod i frygt for, at det skal lige værre. Jeg kan dog intet gøre, og må vente med at blive tjekket til jeg kommer hjem til dk igen. Søndag formiddag køre J og jeg så ud på skadestuen og kommer til tjek. Jeg får igen taget scanninger af min fod. Efter en halv times venten, kommer lægen ud og fortæller at han ikke længere kan se bruddet på foden. Heldige mig! Dog fortæller han, at de muligvis ringer mig op i næste uge, da overlægen skal se billederne igennem.

Jeg føler heldigvis at min fod har det ok igen, men jeg er virkelig forarget over hvordan en læge kan fortælle mig mandag at jeg har forstuvet foden, og så 5 dage efter kan ringe og fortælle at jeg har et brud. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke fik det at vide i første omgang. Til tider forstår jeg ikke systemet. Nu håber jeg bare på det bedste, og satser på at jeg ikke høre mere fra sygehuset...

As you might saw on my snapchat Yesterday (maria kragmann), I ended up at the hospital once again. Last Monday I sprained my foot and could not walk. The thought of having to lie on the couch for several weeks, took the life of me. Fortunately, there was a bit of a miracle when my foot quickly went better and I could already walk on my foot again Thursday. Therefore I took to Stockholm Friday morning, to participate in a big Nelly event, which I for long had been looking forward to. I was so happy that I could come along, since I had not expected it. On Friday afternoon, calling an unknown number, and it was from the hospital. I was sure that they would just call to find out when I could get into with my crutches, but no. The doctor tells me that they again again have been looking at my scans of the foot, and has reached that there is a fracture of my bone. OH NO! Here I am sitting in Stockholm. I panic completely and dosen't want to walk on my foot in fear that it should be just worse. However, I can not do anything, and must wait to be checked when I get home to Denmark. Sunday morning J and I drive to the hospital. Once again they took some pictures of my foot. After half an hour of waiting, the doctor get out and says that he can no longer see the fracture of the bone. Lucky me! However, he says that they maybe will call me up next week when the doctor have a look at the pictures.

Luckily I feel that my foot is okay again, but it really surprised me how the doctor can tell me on Monday I have sprained foot, and then 5 days after he call me and tell that I have a fracture. I do not understand why I havn't heard about it in the first place. Sometimes I don't understand the system. Now I just hope for the best...

Synes godt om

Kommentarer

C,
Det overrasker mig slet ikke - engang faldt jeg ned fra en høj 'ting' i Paris og kom på skadestuen, hvor de gav mig gips på og krykker med, da de sagde, de ville være sikre på, at jeg ikke blev 'behandlet forkert'. De havde nemlig svært ved at tyde billederne, så de ville være på den sikre side, så jeg ikke gjorde noget forkert med min fod. Da jeg kommer hjem til Danmark, tager de straks gipsen af og siger, det 'bare er en forstuvning'. 3 måneder efter kan jeg stadig ikke gå på min fod, og en dag ringer de og siger, at de har overset 2 brud og et sprunget ledbånd. Jeg har førhen været ret uheldig, og jeg er altid kommet hjem med en 'forstuvet arm', hvor de så ringer efter nogle uger og siger, de har opdaget brud osv. Jeg synes, det er helt vildt, hvordan de kan tage fejl - men god bedring med din fod, det er jo altså en af de slemmere ting at komme til skade med, da vi bruger fødderne til alt.. !
www.silverblonde.dk
Lucie,
I really hope you get better soon and that it doesn't hurt too much!
Lucie, xx

http://thefrenchpier.blogspot.com/
thefrenchpier.blogspot.com/
Lucie
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann