5 THINGS I'M LOOKING FORWARD TO

Hvor er det dog lige til at blive glad i låget af, at sommeren endelig er kommet til Danmark. Det er virkelig noget som jeg, og sikkert også en masse andre, har set frem til længe. Eftersom at jeg ikke længere venter på/ser frem til at vejret skal blive godt, har jeg fundet nogle andre ting, som jeg VIRKELIG ser frem til.

1. NEW YORK
Om en uge drager jeg afsted mod USA. Jeg skal til New York sammen med min familie, hvilket er noget som har været planlagt i flere måneder. Jeg har længe set frem til denne tur, da det er min første gang i NY. Jeg glæder mig som et lille barn, og jeg har så høje forventninger til denne location. Hvis nogle af jer har nogle gode tips til New York hvad angår restauranter, seværdigheder og andet sjovt, so endelig hit me!

2. GRILL AFTEN MED PIGERNE
Jeg har de sidste mange måneder rejst som sindsyg og har derfor ikke altid nemt ved at finde tid til dem alle. Min veninde, Cathrine har arrangeret kæmpe grillparty i haven om to uger for en masse skønne piger, og det glæder jeg mig til. Vejret skal selvfølgelig lige fortsætte i samme dur som nu!

3. MIN FØDSELSDAG
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg altid har opført mig som et lille barn når jeg har fødselsdag. Selvom jeg næste gang bliver 24 år (d.18 juli), glæder jeg mig stadig som sindsyg! Jeg ved egentlig ikke rigtig hvorfor, da det ikke er gaverne som trækker længere. Jeg tror bare, at jeg er vild med at jeg en hel dag kan få lov til at være i fokus og blive forkælet, haha.

4. HEMMELIGT PROJEKT
Jeg er igang med et top hemmeligt projekt som jeg absolut intet kan sige noget om lige nu. MEN, jeg glæder mig så meget til at kunne afslører det for jer om noget tid. En drøm går forhåbentlig snart i opfyldelse!

5. PROJEKT LEJLIGHED
De sidste par måneder har vi været igang med at opdatere vores hjem med nye møbler og andre sager. Der er snart ved at være styr på det hele, og jeg glæder mig til at det sidste falder på plads, så jeg også kan dele vores "nye" hjem med jer!

Endelig lad mig vide, hvad I synes om et indlæg som dette. Jeg vil gøre alt (næsten) for at give/vise jer hvad I gerne vil se og læse om her på bloggen. Må I have en skøn dag!

Isn't great with this lovely weather. I am not lying when I say that I have been looking forward for summer and this weather for months now. I think some of you has do as well. But finally it is here and I love it. I thought that it would be fun to share some "looking forward things" with you. I have so many things that I am looking forward to, but for now I will just share 5.

1. NEW YORK
In one week I am going to New York. I will be traveling with my family and I can't wait. I have never been to NY so I am so excited to see everything. I have heard so many great things about the city. Please let me know if you have some tips to do or see in NY.

2. BARBEQUE NIGHT WITH THR GIRLS
As you might know, I have been traveling a lot lately and I do not always have time to see my girls. Luckily my friend, Cathrine has invited me and all the girls over for a barbeque party in her garden in 2 weeks. I can't wait to see all the girls and just have fun!

3. MY BIRTHDAY
In July I am turning 24 and I am looking so much forward to. Not that I want to get older but just the fact that I have a day filed with love and party. Since I was a little girl I always loved having birthday and of course getting presents. Now I actually don't care about the presents but still I love having birthday. I think it is because that I am in focus the entire day, haha!

4. A SECRET PROJECT
For some month now I have dealing with a new project. I can't tell you anything about it yet, but I am looking so much forward to share the big thing with you. I hope that my little dream soon come true! Stay tuned!

5. PROJECT APARTMENT
Since February I have been moving around in our apartment and first it was a mess. Now everything turned great and soon I am totally finish with my little "make over" in our apartment. Off course I will share some pictures with you when we are totally done!

Please let me know what you think about this little "personal" post. And feel free to come with some tips or ideas for my blog. Have a great day, sweeties!

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Helena
,
Jeg synes klart at de bedste indlæg på din blog er når du deler billeder fra jeres lejlighed og mad billeder af mad du har lavet derhjemme! Det giver et helt andet blik på dig end kun outfit posts konstant. Så meget gerne flere opslag med opskrifter eller madlavning og boligindretning!
Emma Sofie ,
Kunne være virkelig fedt at se din lejlighed, og hvordan du har indrettet det hele. Du kunne evt. lave en video med det, hvor du viser de forskellige rum og nogle af dine favorit møbler eller lignende? 😊
emmasofiekoch.dk
Emma Sofie
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann