2. ADVENT GIVEAWAY

Godaften sweeties. Så blev det 2. søndag i advent og dermed tid til endnu en lille jule konkurrence nu på bloggen. I denne omgang har I muligheden for at vinde disse lækre produkter fra Duff Lashes til en værdi af 720 kr (3 par valgfri lashes, vippelim og vippepincet). Til de af jer som ikke kender til Duff Lashes, kan jeg fortælle at de specialisere sig i at lave kvalitetsvipper. Det eneste I skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar til indlægget her, hvor I fortæller hvorfor I skal vinde samt følge Duff Lashes på Instagram (HER ). Pretty easy. God søndag!

Good evening, sweeties. It is 2. Sunday in advent and time for another Christmas competition. This time you have the opportunity to win some products from Duff Lashes . To participate in the competition you have to comment below in this post, where you tell me why you have to win the products and then follow them on Instagram (here ). Have a great evening!

Indlæg lavet i samarbejde med Duff Lashes

xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Line Obel
Line Obel,
Kunne sindssygt godt tænke mig at vinde nogle lækre vipper, som jeg nok ville tage på nytårsaften! <3
LivZobbe
LivZobbe,
**Sikke en lækker, og lidt anderledes konkurrence!

JEG kunne helt vildt godt tænkte mig at vinde lige præcis denne konkurrence - da jeg for nylig er begyndt at vove mig ud i nogle nye tendenser (ikke nye, men nye for mig, hehe) inden for beauté, nemlig fake lashes.
Jeg har ikke haft det helt store held med det indtil videre, men jeg har også bare startet med at købe dem fra Depend af - øvelse gør mester, ikke sandt? Det fungere i så fald, men jeg kunne godt blive bedre til det, og det bliver jeg forhåbentlig inden jul og nytår.

Jeg krydser fingre og håber på, at det lige er mig der vinder denne konkurence, så jeg kan få nogle ekstra flotte vipper på til juleaften og ikke mindst den 31.

God jul og godt nytår

Knus!
IP: 82.99.3.229

Instagram @mariakragmann